Uw Kapster

Van jongs af aan wist iedereen in mijn omgeving al dat ik kapster werd. Toen ik eindelijk 16 was ging ik naar de kappers school. Na een intensieve studie in Groningen en uiteraard mijn diploma, aan het werk. Daarnaast volgde ik nog de studue werken en leren ter voorbereiding om een eigen kapsalon te kunnen beginnen. Eerst 2 jaar bij Team Kapsalon (Leeuwarden) gewerkt. Toen een half jaar ingevallen (Drachten) en vervolgens 1 jaar in de volgende kapsalon (Gorredijk). Na al die leer scholen kwam ik in een Redken kapsalon terecht. Wat erg goed beviel! Ik heb er negen jaar met heel veel plezier gewerkt. De nodige workshops gevolgd van o.a. Rob Peetoom en Marco Langeveld. Door de jaren heen heb ik alle trajekten van leerling t/m aan assistent bedrijfsleidster doorlopen en kwam het moment om voor mij zelf te beginnen in Zeeland!

In 2005 is Miranda's Mobile Hairstyling dan ook van start gegaan! Ik breng professionaliteit bij u thuis!

Dat betekent, naast het werk, doorgaan met workshops/cursussen volgen en de nodige vakbladen lezen. Hieronder ziet u een overzicht van alle cursussen die ik gevold heb sinds de start van mijn onderneming. Het kwaliteits merk Lisap voorziet de klant en mij, in alles op het gebied van haar.

Als ik u het gewenste kapsel heb gegeven spreekt het voor zich dat ik alle haren weer op ruim. Voor mijn werkzaamheden heb ik alle benodigde apparatuur, producten en handdoeken bij me.

Tot snel!